Transport angajaţi în Bucureşti şi Ilfov

Transport angajaţi în Bucureşti şi Ilfov

Asigurăm servicii de transport al angajaţilor la şi de la locul de muncă, în condiţii de siguranţă şi confort, în Bucureşti şi Ilfov. Transportul personalului poate fi efectuat cu microbuze Mercedes Sprinter de 16, 19, 20 +1 locuri sau Mercedes Vito/Viano/V Class cu 6, 7, 8 + 1 locuri, în funcţie de numărul de persoane.

Care sunt avantajele?

    Disponibilitate 24/7
Serviciul de transport al angajaţilor este disponibil 24/7, astfel că putem oferi şi curse de noapte pentru transportul personalului spre locul de muncă şi înapoi spre casă, indiferent de numărul de pasageri, în Bucureşti şi Ilfov.
Preţ fix – o singură factură lunară
Transportul angajaţilor este un serviciu privat, iar costul este stabilit prin contract în funcţie de necesităţile de transport. Ne puteţi contacta pentru a stabili detaliile colaborării, iar ulterior vă vom trimitem oferta de transport angajaţi.
Personal calificat şi autorizat
Serviciul nostru de transport al salariaţilor este prestat de personal calificat şi autorizat şi licenţiat pentru executarea serviciului de transport de persoane.
Angajaţii ajung la timp la locul de muncă
Angajaţii ajung mereu la timp la locul de muncă, în condiţii de siguranţă şi confort. De asemenea, aceştia scapă de grija costurilor de transport şi a locurilor de parcare.

Cere ofertă transport angajaţi