Transfer aeroport Bucureşti – Otopeni

Transfer aeroport Bucureşti – Otopeni

Îţi punem la dispoziţie microbuze, la cel mai înalt standard de confort, siguranţă şi calitate, pentru un transfer privat sigur, confortabil şi punctual de la aeroportul “Henri Coandă” din Bucureşti/Otopeni spre hotel sau orice destinaţie din Bucureşti şi Ilfov sau orice alt oraş din ţară.

De asemenea, efectuam transferuri la aeroport şi de la aeroport atât pentru pasageri cât şi pentru companiile aeriene care doresc transportul personalului (cabin crew) către hotelurile din Bucureşti sau retur, în sistem contractual.

În funcţie de numărul de persoane, se poate alege un microbuz Mercedes Sprinter de 16, 19, 20 +1 locuri sau Mercedes Vito/Viano/V Class cu 6, 7, 8 + 1 locuri.

Serviciul privat de transfer aeroport se adresează atât pentru călătoriile de afaceri cât şi pentru persoanele care îşi doresc o călătorie planificată şi în condiţii de siguranţă.

De ce să aleg transfer privat la / de la aeroport?

    Disponibilitate 24/7
Poţi să-ţi rezervi transferul din timp, să scapi de emoţia disponibilităţii unui taxi şi să ajungi la timp la aeroport, hotel sau altă destinaţie. Serviciul de transfer aeroport este disponibil 24/7.
Preţ fix per transfer
Servicul de transfer aeroport este un serviciu privat, iar costul îţi este confirmat în momentul rezervării. De asemenea, îţi punem la dispoziţie metode variate de plată: online, cu cardul bancar sau numerar la şofer.
Serviciu de întâmpinare
Şoferul te întâmpină în aeroport, îţi face îmbarcarea, îţi aranjează bagajele, îţi răspunde la întrebări şi te transferă la adresa dorită, în condiţii de siguranţă şi cu maşini confortabile şi curate. Monitorizăm evoluţia zborurilor, iar şoferul te aşteaptă chiar dacă zborul are întarziere, fără costuri suplimentare.
Fără grija bagajelor voluminoase
Nu trebuie să-ţi faci griji pentru bagajele voluminoase cu care călătoreşti.

Rezerva transfer aeroport

Alege tipul cursei: