Închiriere microbuz Mercedes Sprinter cu șofer

cu 16, 19, 20+1 locuri

Mercedes Sprinter cu șofer

Închiriem microbuze și van-uri Mercedes Sprinter cu șofer în toată țara, dar și în străinătate!

Flota noastră cuprinde microbuze Mercedes Sprinter echipate și dotate corespunzător, fabricate în perioada 2016-2018.

Microbuzele Mercedes Sprinter pot transporta în condiții optime 16, 19 sau 20 persoane, având o clasificare turistică similară de 4 stele.

Confortul pasagerilor este asigurat de scaune rabatabile, sistem de încălzire suplimentară, aer condiționat cu 3 ventilatoare și un spațiu interior generos. Scaunele microbuzelor Mercedes Sprinter sunt plușate sau din piele ecologică, rabatabile, cu centuri în 3 puncte și cotiere spre culoar. De asemenea, podeaua este amenajată cu linoleum antiderapant în ton cu capitonajul interior.

Microbuzele Mercedes Sprinter sunt dotate cu trapă panoramică, cu deschidere pentru ieșire de siguranță, geamuri panoramice fumurii cu vitraj, instalație de iluminat pe plafon în trei poziții, perdele în ton cu capitonajul interior, bare de sprijin la urcare din aluminiu, scară electrică la urcare, trepte de acces iluminate, CD player, microfon de conferință, DVD și monitor, LCD de 15″, portbagaj exterior, prize de 12V-220V, USB+invertor.

Microbuzele și van-urile Mercedes Sprinter pot transporta 16, 19 sau 20 de persoane

În funcție de numărul de persoane, aceste microbuze sunt potrivite pentru transport turistic, tururi private, excursii și tabere școlare, pelerinaje, curse ocazionale pentru grupuri de persoane la evenimente private, nunți sau botezuri.

De asemenea, van-urile Mercedes Sprinter se pretează pentru transportul business de persoane, atât pentru transportul angajaților la/de la locul de muncă, pentru team buildinguri, delegații oficiale, hoteluri individual sau  shuttle, ambasade, consulate și ministere.

Formular rezervare online

Întrebări frecvente

Da, online şi telefonic. Rezervarea online constă în completarea unui formular şi apoi se aştepată confirmarea. După aceasta, clientul trebuie să reconfirme rezervarea.

Da. Trebuie să se plătească un avans care se comunică în funcţie de comandă.

Cazarea şi mesele şoferului nu sunt incluse în preţ. De asemenea, se plătesc şi parcările, bacurile, podurile etc.

Plata se poate efectua în bani cash sau prin virament bancar.

Da. De asemenea, se mai pot acorda discount-uri şi în funcţie de numărul de kilometri, perioada de închiriere sau volumul de muncă.

Ai și alte întrebări?
Ne poți suna la +40744 552 443

Acest site folosește cookie-uri. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află mai multe!