Transport VIP

Transport VIP

Asigurăm servicii de transport VIP şi privat de persoane la şi de la diverse petreceri private, hoteluri, restaurante şi cluburi exclusiviste sau orice locaţie aleasă de către client, la cele mai înalte standarde de calitate, în condiţii de confort şi discreţie.

Fie că sunteţi în vacanţă sau participaţi la o întâlnire de afaceri, cu noi călătoria va fi o experienţă placută. Veţi fi preluat de la aeroport, de la hotel sau de acasă de către şoferul nostru, vorbitor de limba engleză, care va fi la dispoziţia dumneavoastră pe tot parcursul călătoriei.

Transportul VIP se efectuează, în condiţii de siguranţă şi confort, cu microbuze Mercedes Sprinter de 16, 19, 20 +1 locuri sau Mercedes Vito/Viano/V Class cu 6, 7, 8 + 1 locuri, în funcţie de numărul de persoane.

Deplasările se pot realiza atât în Bucuresti şi în ţară, cât şi în străinatate. În funcţie de durata deplasării, veţi avea la dispoziţie unul sau doi şoferi. Pentru deplasările care se întind pe mai mult de o zi, la preţul călătoriei se adaugă costurile de cazare şi diurna pentru şofer.

De ce transport privat VIP?

    Disponibilitate 24/7
Serviciul de transport individual VIP este disponibil 24/7, astfel că putem efectua curse atât pe timpul zilei, către conferinţe sau întâlniri de afaceri, cât şi curse de noapte la / de la petreceri private sau cluburi.
Preţ accesibil şi fix
Transportul VIP este un serviciu privat, iar costul este stabilit în funcţie de necesităţile de transport. Ne puteţi contacta pentru o cotaţie de preţ.
Transport sigur, rapid şi confortabil. Personal calificat şi autorizat
Serviciul nostru de transport VIP este prestat de personal calificat şi autorizat. De asemenea, maşinile şi microbuzele noastre sunt modele noi, la standarde superioare, care îndeplinesc cele mai înalte cerinţe, atât pentru transportul individual, cât şi pentru grupuri.
Rezervare din timp şi flexibilitate
Puteţi să faceţi o rezervare din timp a călătoriei şi astfel veţi ajunge la timp la destinaţie, în condiţii de siguranţă şi confort. De asemenea şoferul nostru vă poate aştepta sau reveni la ora stabilită cu dumneavoastră pentru a vă deplasa la locaţia anterioară sau acolo unde doriţi să ajungeţi.
""