Despre noi

Despre noi

Cu peste 20 ani de experiență,

suntem nr. 1 în domeniul transportuIui privat de persoane

Autoturisme Premium

Flota noastră include autoturisme premium, echipate modern pentru confortul și siguranța pasagerilor.

Șoferi Experimentați

Șoferii noștri sunt experimentați, atestați și verificați periodic pentru a garanta siguranța și calitatea.

Asistență 24/7

Oferim asistență continuă, disponibilă 24/7, pentru a răspunde rapid oricăror solicitări ale clienților noștri.

15+ ani de experiență

Cu peste 15 ani în transportul privat, garantăm servicii de calitate și satisfacția tuturor clienților noștri.
transferuri interurbane
Compania noastră închirieză autoturisme, vanuri şi microbuze cu şofer pentru transport local în Bucureşti, pentru tururi, excursii sau drumuri în ţară, cât şi pentru transport şi curse externe. Toate ofertele noastre includ şofer calificat corespunzator mijlocului de transport. Aceştia sunt bine pregătiţi profesional, vorbitori de limba engleză, atestaţi de instituţii competente şi verificaţi periodic.
Serviciile noastre se adresează tuturor categoriilor de clienţi, aceştia putând fi familii, oameni de afaceri, delegaţii oficiale (guvern, protocol de stat, preşedinţie, ambasade) sau chiar mici grupuri organizate. Aşadar, oferim atât transport individual, cât şi pentru grupuri. De asemenea, vă putem pune la dispoziţie, în funcţie de cerere, şi microbuze de capacitate mai mare, cu 16-19 locuri, dacă acestea sunt necesare.
În perioada 2023-2024, maşinile şi microbuzele noastre au fost, în mare parte, schimbate cu modele noi, astfel că oferim transport cu microbuze noi, la standarde superioare, care îndeplinesc cele mai înalte cerinţe atât pentru transport individual, cât şi pentru grupuri.
Suntem capabili să îndeplinim dintre cele mai diverse cerinţe ale clientilor noştri, de la o simplă deplasare de la aeroport, la o plimbare prin Bucureşti şi chiar până la turul complet al României.
Ofertele companiei noastre ţin cont de numărul de maşini închiriate, perioada şi lungimea traseului.
Suntem bucuroşi să vă oferim discounturi pentru volume mari ale cererilor sau pentru contracte pe o perioadă lungă de timp.
De aceea nu ezitaţi să ne contactaţi pentru a obţine cea mai bună ofertă de preţuri pentru închirierile pe care le solicitaţi.
Printre clienţii noştri se regăsesc firme de renume precum: Orange România, Carrefour, Lukoil, Strabag, Strauss, AFI Cotroceni, Frame Film, Oresa, Zepter, Emagic şi mulţi alţii.
F.A.Q.

Intrebări Frecvente

Ce tipuri de vehicule oferă RentBus pentru transportul privat de persoane?
RentBus oferă o gamă variată de vehicule, inclusiv autoturisme, vanuri și microbuze moderne, echipate pentru confort și siguranță, potrivite pentru diverse nevoi de transport.